Akcija LED LENSER za LOVCE

Zaradi velikega zanimanja in povpraševanja lovcev v Sloveniji smo se odločili ponuditi svetilke LED LENSER v akciji za vse člane lovskih družin. Svetilke LED LENSER so biser tehnologije in so brez dvoma odličen pripomoček vsem lovcem pri obhodih ali pri lovu. V akciji ponujamo 3 svetilke LED LENSER, ki so najbolj pogoste in najbolj uporabne za namen lova in lovcev. Poleg svetilk nudimo še dodatke, ki so potrebni pri lovu. To so npr. barvni filtri, mikro stikalo za vklop in držalo za svetiko.

 

Svetilke LED LENSER so vrhunske - Začetna privlačnost High performance serije LED LENSER svetilk je v designu in uporabnosti. Še bolj navdušujoča je notranjost ohišja, ki je pravi tehnološki dinamit. Vrhunska tehnologija, najboljši materiali in patentirane izboljšave postavljajo LED LENSER svetilke na prvo mesto po uporabnosti in zmogljivostih. PREDNOST JE V UPORABI IN DETAJLIH!!! Glavne prednosti svetilk LED LENSER: Enoročni fokus / modularna zgradba / leče in reflektor / dinamično stikalo / pozlačeni kontakti

 

Več je o izdelkih je napisanega v akcijskem prospektu, kjer so tudi Akcijske cene. Akcijski letak lahko naročite v podjetju RT-TRI, d.o.o. po E-mailu info@rt-tri.si ali po telefonu (01)53 04 000. Akcijsko ponudbo imajo v svojih trgovinah tudi izbrani trgovci, ki so navedeni spodaj. Akcijske letake bodo prejele tudi vse lovske družine v Sloveniji.

 


1.Akcija - darilo brezplačno

LED LENSER svetilki P7 in T7 sta bili razviti za profesionalce in ljudi, ki pričakujejo najboljše zmogljivosti, design in kvaliteto. Svetilki P7 in T7 sta opremljeni s sistemom reflektorja in leč (AFS - Advanced Fokus System), ki omogoča enostavno enoročno usmerjanje svetlobe. Svetilki sta modularno sestavljeni za hitro, enostavno in poceni servisiranje. Stikalo je dinamično in omogoča 3 različne stopnje svetilnosti za različne potrebe uporabe. Še posebej Lovcem je na voljo vrsta dodatkov za lažjo uporabo. Mikrostikalo za daljinski vklop, držalo za orožje ali daljnogled in barvni filtri so nujno potrebni lovcem pri lovu ali opazovanju v naravi.

 
2.Akcija - Popust ob nakupu M7R
S polnilnimi svetilkami LED LENSER M7R (v akciji) in P5R smo dokazali, da je mogoče z inovativnim konceptom preprosto povezati dva izjemno pomembna koncepta - visoko funkcionalnost svetilke in odgovorno ravnanje do okolja v katerem živimo. Svetilki M7R in P5R sta edinstveni in brez primere. Kakovost fokusiranja, moč svetlobe in optimirana ergonomska zasnova so pri polnilnih svetilkah LED LENSER dosegli svoj vrhunec. Vse prednosti LED LENSER polnilnih svetilk so zajete v inovativnem plavajočem sistemu polnjenja (Floating Charge System), ki  zagotovo spada med najnaprednejše sisteme polnjenja našega časa.

 
3. Akcija - Popust ob nakupu P14
Svetilka P14 je srednje velikosti, dolžine 205mm. Odlike so predvsem odlična svetilnost, enoročno nastavljiv snop in dolg čas delovanja. Lovci potrebujejo robustne, izjemno močne svetilke, ki zdržijo dolgo časa tudi v ekstremnih pogojih. Tako morajo na primer prenesti sunke in udarce, ter biti odporne na izrazita temperaturna nihanja. V svetilkah LED LENSER je vir svetlobe čudovito združen z optiko in enostavno uporabo. Seveda je so svetilke LED LENSER opremljene z znanstveno razvito optiko, ki postavlja nova merila na področju tehnike fokusiranja.

 
Dodatki za svetilke so navedeni spodaj. Predvsem držalo svetilke za orožje ali daljnogled, mikro stikalo in barvni filtri so za Lovca pomembni dodatki k samim svetilkam.

Akcija za Lovce je na voljo pri naslednjih trgovcih.
Trgovci, ki sodelujejo v Akciji LED LENSER za LOVCE in pri katerih lahko navedene izdelke kupite ali naročite. S klikom vas prevežemo na njihovo domačo stran, kjer so vidne lokacije poslovalnic.
                             
Pogoji
·         Akcijski letak s cenami (tiskani ali E-oblika) lahko naročite v podjetju RT-TRI, d.o.o. preko E-maila  tukaj ali  na telefon(01) 53 04 000.
·         Akcija velja od 15.2.-31.5.2012.
·         V primeru povečanega povpraševanja se lahko čas dobave podaljša na 14 dni od naročila.
·         Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki (01) 53 04 000 ali preko E-maila info@rt-tri.si.
 

Ostale svetilke iz programa LED LENSER lahko kupite v trgovinah Intersport, Merkur, Koptex, Kostevc, Ebatt, Panter shop, Nold, Ulov, Lo-Ri-Bu in drugih po vsej Sloveniji.