BEAR GRYLLS PROMO

Izdelki, ki so pomagali Bear Grylls-u, da lahko raziskuje najbolj nemogoče kraje in jih približa gledalcem po celem svetu. Več o izdelkih.
 
Ultimate fixed blade knife - nož s fiksnim rezilom
 
 
Bear Grylls je človek, ki že leta jemlje dih in navdušuje gledalce  po celem svetu s svojimi avanturami, ko se poda v najbolj odročne in za človeka najbolj zahtevne kraje. Zanimivo, z vsemi znamenitostmi jih potem približa televizijskim gledalcem. Ni zgolj TV osebnost, ki na ekrane prinaša zanimive oddaje o preživetju v divjini, temveč je po srcu avanturist. Več let je bil specialec v Britanski kraljevi vojski, v lasti ima dva Guinnessova rekorda, gledalo ga je več kot milijarda ljudi, so zgolj odmevnejša dejstva o tem fenomenu.
 

Ultimate multi tool -orodje z 12 funkcijami

Basic survivor kit - osnovni kit za preživetje (8 delni)

Compact scout - kompakten zložljiv nož

 
Ekstremna okolja, nevarnosti in presenečenja na vsakem koraku zahtevajo od Bear Gryllsa popolno fizično pripravljenost, kar pa samo po sebi ni dovolj za preživetje v divjini, puščavi ali ledenem visokogorju. Kot akter serij Men vs Wild In Born Survivor, potrebuje ob sebi opremo in pripomočke, ki imajo kvaliteto in lastnosti njega samega. Oblačila in pripomočke je zasnoval sam, izhajajoč iz dolgoletne prakse in izkušenj. Kvaliteta, uporabnost, trdnost in praktičnost so skupne lastnosti tehničnih pripomočkov, ki jih je Bear Grylls razvil s pomočjo strokovnjakov znamenite Ameriške tovarne Gerber. Gerber je najbolj znan svetovni proizvajalec vrhusnkih nožev in multi funkcijskih orodij.
 
 

Fire starter - kresilnik s opozorilno piščalko

 

 

 

Parang - mačeta

Compact multitool - mini orodje z 10 funkcijami

 
Enajst izdelkov iz serije GERBER BG je razvitih z enim samim namenom – biti v pomoč v najtežjih okoljih in nepredvidenih situacijah kjerkoli in kadarkoli. Bodisi domače okolje ali neprehodna divjina lahko postane nepredvidena ovira, kjer uporaba izdelkov GERBER BG pride do izraza. Bear Grylls se je pri razvoju pripomočkov v prvi vrsti osredotočil na svoje potrebe, tako da izdelki popolnoma ustrezajo njegovim visokim zahtevam. Posledično ni dvomiti, da bodo tudi »navadni« avanturisti izdelke z veseljem uporabljali za praktične namene.
 

Scout  - tanek in lahek zložljiv nož

 

 

 

 

Folding Sheath knife - kompakten zložljiv nož za resnejšo uporabo

 
 
 
Izdelki GERBER BEAR GRYLLS so na voljo v omejenih količinah v trgovinah Intersport, Hipermarketih SPAR, trgovinah KIBUBA  in mnogih drugih specializiranih trgovinah po Sloveniji. Več o izdelkih pa si preberite na spletni strani www.rt-tri.si