Dan nordijske hoje z Niko

Čeprav je slabo vreme Dnevu nordijske hoje z Niko kar dvakrat prekrižalo načrte, nam je minulo nedeljo 26. septembra vendarle uspelo zbrati se ob hotelu Špik v Gozdu - Martuljku pri Kranjski Gori, in to brez dežnikov ali pelerin.


Tudi podjetje RT-TRI se je tokrat že drugič zapored pridružilo zagrizenim pohodnikom in jim poskušalo približati kulturo nošenja pedometrov ter uporabo naglavnih svetilk Silva za bolj varen korak. Ker se bližajo hladni zimski dnevi ter s tem obdobje prehladov in gripe, pa smo jim predstavili tudi revolucionarno čistilno zmes Cyber Clean, ki uniči 99,99% bakterij in mikrobov.

                                                                    

Svetilka Silva Mino      Pedometer EX3 Connect   Skodelica Cyber Clean


Najpogumnejši udeleženci so s palicami za nordijsko hojo, zakorakali na 9, drugi pa na 6 in 3 kilometre dolgo progo po neokrnjeni naravi Gozda - Martuljka. Da ne bi palic za sabo vlekli kar tako, je organizator Dnevnik pred začetkom nekajkilometrskega korakanja organizirali učenje pod taktirko certificiranih vaditeljev nordijske hoje.

 


Po 13. uri, ko se je večina pohodnikov vrnila pred šotor, sta sledila toplo okrepčilo in sladica – in kmalu smo se siti in dobre volje prepustili pestremu animacijskemu programu in nalezljivi dobri volji priljubljenega voditeljskega para Radia Center ter izvrstnemu petju iz ust Alenka Godec.

 


Dan smo zaklučili z mislijo na izvrstno preživet dan v osrčju slovenskih gora in v družbi prijetnih ljudi!

 


V nadaljevanju pa še nekaj utrinkov, kako je vse skupaj izgledalo..