Idealna pribezalisca za bakterije vseh vrst

IDEALNO PRIBEŽALIŠČE ZA VSE VRSTE BAKTERIJ

 

Vso to govorjenje o neavrni gripi H1N1 verjetno mnoge od vas dela živčne. Vendar pa je vseeno dobro vedeti, kje ima največ bakterij svoje ‘pribežališče’, saj lahko tako preprečimo morebitne okužbe.

 

 

 

Armatura

Vaša avtomobilska armatura ima kar desetkrat več bakterij, kot pa kljuka vašega avtomobila! Sončna svetloba in toplota sta idealna pogoja za razvoj in rast vseh vrst bakterij in spor plesni ter smoga.


Vaša delovna površina
Pisalna miza naj bi bila dom mnogim bakterijam – na mizi bi tako naj našli štiristo krat več bakterij kot pa na straniščni školjki. Seveda je potrebno pozornost posvetiti predvsem tipkovnici, miški, telefonu in vsemu pisarniškemu materialu, od luknjačev pa vse do spenjalnikov.


Tipke na avtomatih, dvigalih in na drugih javnih mestih
Virus gripe lahko ‘na odprtem’ preživi kar 72 ur. Zato si vsakič, ko se dotaknete stvari, za katero veste, da se jo je prav tako dotaknilo že ogromno ljudi pred vami, umijte roke ali še bolje, očistite in dezinficirajte površino, katere se boste dotaknili. Cyber Clean je idealen za to!


Otroška igrala
Otroška igrala- raj za vašega malčka in raj za bakterije, viruse in umazanijo! S Cyber Clean-om očistite igralno površino igral in igrač v nakupovalnih centrih in večjih otroških igriščih, svojemu malčku pa po koncu igranja vedno umijte roke. Le tako ga boste namreč zavarovali pred nevarnostmi, ki nanj v obliki bakterij in virusov prežijo na igralih.


Gumbi na bančnem avtomatu in POS terminalu
Pričakovano je, da tukaj najdemo ogromno število bakterij, saj na bančnih avtomatih in POS terminalih ogromno ljudi, ki imajo tako kot vi, umazane roke, dviguje denar in vtipkava svojo številko bančne kartice.


Mobilni telefon
Idealno prebežališče za vse vrste bakterij. Umazanija na rokah, ki se prenaša nanj, in shranjevanje slednjega v žepu ali torbici je zaradi vlage in toplote pravi raj za razmnoževanje bakterij. Ste vedeli, da so mobilni telefoni celo bolj umazani kot javna stranišča?!

 

Skodelica CC za dom in pisarno

140g

Skodelica CC za avtomobil

140g

 

 

 

Uporabite       ter v teh zimskih mesecih

zmanjšajte možnost okužbe pred virusi gripe in prehlada in se,

raje kot ležanju v postelji

posvetite zimskim radostim.