Izdelki Cyber Clean v boju proti novi bakteriji NRD-1

 V britanskih bolnišnicah se je pojavila nova bakterija, ki je odporna tudi na najmočnejše antibiotike. Strokovnjaki so zaskrbljeni, saj je bakterija oz. genska mutacija, ki so jo poimenovali NDM-1, odporna proti antibiotikom in bi lahko, če se bo širila, postala vsesplošna grožnja zdravju.

 
Bakterijo so sicer prvič odkrili lani pri Švedu, ki se je zdravil v Indiji. Vsebuje encim NDM-1, kar je kratica za New Delhi metallo-β-lactamase 1. Ta naredi bakterije visoko odporne na antibiotike, tudi na najmočnejše. Na Inštitutu za varovanje zdravja (IVZ) so razložili, da »Encim razgrajuje karbapeneme (imipenem, meropenem, ertapenem, doripenem), ki sodijo v skupino najmočnejših antibiotikov«. To preprosto pomeni, da ti antibiotiki niso več učinkoviti za zdravljenje okužb s temi bakterijami.

 

Doslej so sicer zabeležili le okoli 50 primerov tovrstnih bakterij (o podobnih okužbah poročajo tudi iz Nizozemske, ZDA, Kanade in Avstralije), vendar strokovnjake skrbi, da se bo težava razširila po vsem svetu.

 

Kot še opozarjajo zdravniki, se širjenje okužbe z NDM-1 lahko prepreči s hitrim prepoznavanjem in izolacijo okuženih pacientov. Da bi se sebe in svoje najbližje zavarovali pred »nevarnostjo«, ki trenutno preži na nas, v obliki bakterije NDM-1, je potrebno skrbeti za čimpogostejše umivanje in dezinfekcijo rok ter najpomembnejše - dezinfekcijo vseh vrst naprav in predmetov, preko katerih lahko v svoje telo vnašate najrazličnješe bakterije.

 

 

 

Če želite svoje okolje in predmete v njem kar najbolje očistiti umazanije in bakterij ter tako poskrbeti za svoje zdravje, vam Mednarodne institucije za testiranje izdelkov, priporočajo uporabo izdelka Cyber Clean® !

 

Gre za revolucionarno čistilno in dezinfekcijsko sredsto z zelo visoko zmogljivostjo ubijanja mikrobov, razvito v Švici, ki dokazano odstrani 99,999% vseh bakterij in ima dokazan dezinfekcijski učinek.

 

Cyber Clean® odlikuje odlična kombinacija viskoznosti, elastičnosti in patentirana formula za čiščenje, ki vsrka umazanijo in bakterije iz vseh kotičkov, ki jih običajni izdelki ne morejo doseči.

 

         

                           Cyber Clean© Dom in pisarna                                                        Cyber Clean© Avtomobil

Uporaba izdelka Cyber Clean® je izredno enostavna, a visoko učinkovita! Cyber Clean® le razporedite po površini, dobro pritisnite in ga nato odluščite. Umazanija in bakterije se bodo absorbirale, membranska funkcija pa bo preprečila vrnitev nesnage in dokončno uničila tudi mikrobe.


Več o izdelkih Cyber Clean® si lahko preberete na spletni strani www.cyberclean.si

 

Poskrbite zase in za svoje najbližje!