Jesenska akcija svetilk led lenser

POGLEJ SI AKCIJO, KI SMO VAM JO PRIPRAVILI

 

 

Svetilke Led Lenser – vrhunske svetilke za različne namene uporabe

 

 

 

Podjetje Zweibrueder LedLenser je plod ideje lastnikov, bratov dvojčkov Haralda in Rainerja Opolke, ki sta pred dobrim desetletjem LED tehnologijo svetlobe pričela uporabljati v vsakdanjih izdelkih.


LED tehnologija je revolucija v svetlobi in svetilke Led lenser so med profesionalnimi uporabniki znane kot najbolj dovršene svetilke na svetu.


Vrhunska LED, dolg čas delovanja, vzdržljivost in robustnost, so karakateristike, zaradi katerih se svetilke Led Lenser uporabljajo za najzahtevnejše naloge.


Podjetje LEDLENSER je v svetovnem merilu poznano po tem, da so njihove svetilke, ki pridejo na tržišče, do potankosti testirane pod zelo različnimi obremenitvami in atmosferami.


Uporabljajo jih praktično vsi, od rekreativnih športnikov, prostovoljnih gasilcev, policistov, ljubiteljskih in profesionalnih potapljačev, pa vse do profesionalnih gasilcev in specialicev.


Svetilke LED LENSER imajo, za uporabo v gasilski organizaciji Slovenije, s strani Gasilske zveze Slovenije, celo izdano veljavno pozitivno mnenje in potrdilo o ustreznosti št. GZS/07.

 

Ker verjamemo, da so svetilke LEDLENSER izdelek za 21. Tisočletje in da boste nad njihovo zmogljivostjo in uporabnostjo navdušeni, še posebej, če jo boste primerjali z vašo obstoječo svetilko, smo vam to jesen pripravili posebno AKCIJO!

 

Ob nakupu izbranih modelov svetilk Led Lenser namreč prejmete brezplačno svetilko Led Lenser!

 

Akcija 1

1x LedLenser X21

 

+ darilo

2x LedLenser H5

 

299,00€ 

cena z ddv

 

vrednost darila 69,80€

Akcija 2

2x LedLenser P14

 

+ darilo
1x LedLenser H5

 

179,80€

cena z ddv

 

vrednost darila 34,90€

Akcija 3

3x LedLenser P7

 

+ darilo

1x LedLenser H5
3x stožec za P7

 

209,70€

cena z ddv

 

vrednost darila 61,60€

 VEČ o AKCIJI, ki smo jo pripravili in je namenjena končnim uporabnikom, kot so gasilska društva, gasilske brigade, športni klubi in podjetja si lahko ogledat TUKAJ!