2011 je bilo najboljše leto za LED LENSER, v 2012 prihaja še več novosti in tehnološko dovršenih svetilk

V letu 2011 so svoje vodilno mesto LED svetilke LED LENSER dokazale z velikim zanimanjem uporabnikov in pozitivnimi odzivi na uporabo svetilk v vsakdanjih situacijah. LED LENSER svetilke postajajo del obvezne opreme vsakega policista, gasilca, planinca, reševalca, lovca in mnogih drugih uporabnikov, ki pogosto uporabljajo ročne svetilke pri delu ali v poklicu.
 
Velik napredek sta v programu svetilk LED LENSER vsekakor polnilna modela M7R in P5R, ki sta presegla pričakovanja po celem svetu. Dejansko je svetilka M7R danes edina kvalitetna alternativa za uporabo v profesionalne – službene namene.
 
  
 
 
V leto 2012 LED LENSER vstopa s presenečenji, ki bodo še bolj zaznamovale primat blagovne znamke in njihovih izdelkov. Vrhunski izdelki z vrhunsko tehnologijo ne bodo dopuščali dvoma pri odločitvah upoabnikov katera ročna svetilka bo njihov novi izbor.
Za pokušino vam pokažemo zgolj del svetilke, ki bo kot novost predstavljena v 2012.
 
Poiščite svojo LED LENSER svetilko na novih, sodobno oblikovanih stojalih v inovativnem pakiranju TEST-IT  tudi v trgovinah Interšport. V letu 2012 Vas bomo poleg novih svetilk razvajali tudi z akcijami in promocijami svetilk LED LENSER.