LedLenser - Zweibrueder

 

Zweibrűder Optoelectronics GmbH je vodilno svetovno podjetje v proizvodnji kovinskih LED svetilk. Leta 1995 sta ga ustanovila brata dvojčka Herald in Rainer Opolka in ima sedež v mestu Solingen v Nemčiji.

 


 

V podjetju imajo dva oddelka za raziskave in razvoj ter lasten oblikovalski studio. So imetniki preko 200 patentov in zaposlujejo preko 1000 ljudi po celem svetu. Dnevna proizvodna kapaciteta znaša približno 30.000 svetilk.


Blagovni znamki Zweibrűder in LedLenser sta sinonim za izdelke vrhunskih oblik, ergonomičnosti in kvalitete. Njihova prednost je predvsem v varčnosti LED svetilk in tako dolgoročnih prihrankih za uporabnika. LED svetilke imajo zaradi izredno majhne porabe zelo dolg čas delovanja, saj lahko z enim setom baterij neprekinjeno delujejo tudi nekaj 100 ur. LED dioda je skorajda neuničljiva. Njena življenjska doba je ob povprečni enourni porabi na dan skoraj 300 let. Vendar pa posebnost Zweibrüder LED svetilk niso LED diode, ampak skrbno oblikovane in zasnovane optične leče, ki usmerjajo svetlobo.

                    

              X14                                           H7                                                   F1


Prodajni program je v zadnjem času doživel ogromen napredek. Nove tehnologije, uporaba mikroprocesorjev in najmodernejših materialov je razlog, da so v LED LENSERJU razvili nove serije svetilk s katerimi podirajo rekorde v zmogljivosti in vzdržljivost. Na voljo so tako baterijski kot polnilni modeli.

 

 • Serija A (Allround) - serija cenejših svetilk LED LENSER kvalitete.
 • Serija P - najbolj prepoznavna serija LED LENSER svetilk - vsestransko uporabna in enostavna za rokovanje.
 • Serija T (Tactical) - svetilke namenjene taktičnem rokovanju z bolj oglatimi robovi za lažje rokovanje v ekstremnih razmerah.
 • Serija L (Light Weight) - družina svetilk s karakteristikami LED LENSER vendar z lažjim ohišjem. Tudi cenovno ugodnejša od P serije.
 • Serija I (Industrial) - svetilke namenjene inšpekcijskem delu v industriji. Več poudarka na avtonomiji kot na moči svetlobe. Delo se opravlja na bližini, zato ni potrebna ekstremna moč svetlobe.
 • Serija K (Key chain) - serija odličnih in uporabnih obeskov različnih namembnosti in lastnosti.
 • Serija X - popolnoma nova serija najzmoglivejših svetilk v velikostih 7,14 in 21. Za profesionalno uporabo in za najvišje zahteve.
 • Serija M (Microprocesor) - svetilke serije M imajo vgrajen mikroprocesor s prednastavljenimi programi za različne namene uporabe. Odlična napredna tehnologija v LED LENSER svetilkah za najzahtevnejše.
 • Serija H (Headlamp) - je ena najpomembnejših družin svetilk LED LENSER, Naglavne svetilke so namenjene vsem uporabnikom, ki želijo proste roke pri delu, rekreaciji in pri drugih opravilih. Različni modeli z različnimi zmogljivostmi so namenjeni vsem uporabnikom.
 • Serija F (Force) - s svojo svetilko F1 prekaša vse kar obstaja na tržišču. 400 lumnov na 9cm pove vse o tej svetilki. Rezervirana je za profesionalce.
 • Serija B - (Bycicle) - model kolesarske svetilke
 • Serija D (Diving) - model potapljaške svetilke. Več modelov prihaja!

 

  

Zweibrüder - LED LENSER  je prejemnik številnih mednarodnih oblikovalskih nagrad, kot so red dot design award, Design Plus...


Celoten prodajni program si lahko ogledate s klikom na povezavo.


Podjetje RT-TRI d.o.o. je pooblaščeni uvoznik in distributer Zweibrűder Optoelectronics GmbH in Led Lenser za Slovenijo. V Sloveniji LED LENSER svetilke uporabljajo različni profili. Od najzahtevnejših specialnih enot do občasnih sprehajalcev.

 

LED LENSER svetillke so sinonim za LED tehnologijo in edina prava izbira.


Gasilska zveza Slovenije je podala pozitivno mnenje, da so svetilke Led Lenser primerne za uporabo v gasilski organizaciji. 

 

Povezave

 

OD LETA 2012 JE PODJETJE LED LENSER ZDRUŽENO S PODJETJEM LEATHERMAN, KI PROIZVAJA VRHUNSKA VEČNAMENSKA ORODJA IN NOŽE.

 


Pripete datoteke:
 Potrdilo o ustreznosti GZS za svetilke Led Lenser