Gerber

 

 Iznajdljivost. Bistroumnost. Spretnost. Namenjanje pozornosti podrobnostim. To je samo nekaj lastnosti, ki je pripomoglo podjetju Gerber, da je postalo vodilni svetovni proizvajalec outdoor orodja in opreme.


Kaj pa vzdržljivost? Iskreno rečeno, nič ne more biti bolj vzdržljivo, kot uspeh in razvoj ustanovitelja podjetja - Josepha Gerberja, ki je svoje poslovno življenje začel kot delavec v oglaševanju.

 

Joseph Gerber je leta 1910 v Portlandu ustanovil oglaševalno agencijo Oregon's Gerber Advertising. Za Božič je najel lokalnega izdelovalca nožev, da mu izdela 25 setov jedilnega pribora kot poslovno darilo za svoje stranke. Noži so postali tako popularni, da je zapustil svojo agencijo in leta 1939 ustanovil Gerber Legedary Blades.

 


 

 


Vse skupaj ima smisel. Ideja človeka se je spremenila v življenjsko priložnost in hkrati v svetovno outdoor blagovno znamko. Gerber je priznano in spoštovanja vredno ime med ljubitelji in izdelovalci nožev. Podjetje je nato svoj razvoj usmerilo tudi na druga področja. Rezultat tega so vrhunski izdelki: orodja, LED svetilke, nahrbtniki.

 


 

 


Podjetje je ponosno na svojo zgodovino in izdelke ter samozavestno gleda v prihodnost.

 

Več o izdelkih Gerber si lahko preberete s klikom na povezavo.


Podjetje RT-TRI je pooblaščeni uvoznik in distributer za izdelke blagovne znamke Gerber. Katalog izdelkov Gerber si lahko ogledate na povezavi spletna trgovina RT-TRI.


Izdelke Gerber lahko kupite v:

 

Povezave