Golla

Kolekcija 2013 je spet presežek v vseh pogledih. Sveže in mladostne barve, z edinstvenimi potiski in inovativnimi detajli.

Najpomembnejše novosti so vsekakor linija proizvodov za iPad mini. S novimi materiali in funkcionalnostmi so etuiji GOLLA še bližje uporabnikom.

 

 

GOLLA 2013 je predstavljena pod sloganom - For Active and Enjoyable Life on the Move

Nova GOLLA ponuja široko izbiro etuijev za pametne telefone, tablice, prenosnike in fotoaparate. Z novo kolekcijo Golla razširja koncept aktivnega in mladostnega življenjskega stila, ki spodbuja ljudi k uživanju življenja in prijetno in uporabno zaščito za njihove drage "gadgete" kar so danes moderne elektronske naprave.

 

 

Since life on the move is enjoyable, why would bags and covers not be? We want
the cases to support active use of devices in a stylish way. This year we focus on
clearness and energy, and provide a rich scale of designs to fit every style
”, Petri
Kähkönen, the Golla CEO, tells.

 

 

 

Če želite o kolekciji 2013 izvedeti več, obiščite spletno stran www.golla.com. Kolekcija je na voljo na ogled v SHOW ROOMU GOLLA v RT-TRI.
Poleg novosti pa Golla, kot vsako leto, tudi letos navdušuje s skrbno izbranim designom:


 

 

Kolekcija 2013 obsega:

Torbice za mobilne telefone

Torbice za ostale elektronske naprave

Torbice za fotoaparate – Kompaktne in DSLR
Etuije za prenosnike

Etuije za ptablice - ultra slim za Ipad in Ipad mini

Torbe za prenosne računalnike

 

 

Golla je s svojim edinstvenim pristopom in ustvarjalnostjo naredila močan vtis v svetu tehnologije. Z modnimi torbicami za mobilno elektroniko so osvojili svet. Uporaba svežih barv v kombinaciji z vrhunskimi materiali in inovativnimi oblikovnimi rešitvami jih uvršča v sam vrh ponudbe modnih izdelkov za prenosne elektronske naprave.

 

Prva kolekcija torbic je bila v Evropi predstavljena leta 2003 in v naslednjem letu so jih prodali že preko milijon. S tem so postavili dobre temelje za nadaljnjo širitev prodaje na trge Azije in severne Amerike. V letu 2006 so tako prodali že preko 3 milijone torbic. Njihov potencialni trg predstavlja več kot 6 milijard mobilnih izdelkov zabavne elektronike, ki so v uporabi po celem svetu.

 

V Golli se zavedajo, da postaja mobilna tehnologija vedno bolj pomemben del našega vsakdana. Poleg ustreznih tehnoloških rešitev je potrebno tudi upoštevati modne trende, ki se vse bolj odmikajo od tradicionalnih in konzervativnih oblik. S svojimi modernimi kolekcijami narekujejo svetovne trende na področju torbic za mobilne tehnične izdelke, ki izstopajo z všečno drugačnostjo in živimi odtenki.

 

Golla je globalno podjetje in ponuja svoje izdelke za vse vrste mobilnih naprav: mobilne telefone, mp3 predvajalnike, fotoaparate in prenosne računalnike. Njihovi izdelki se prodajajo v vsaj 100 državah po celem svetu in do zdaj so jih prodali že več kot 13 milijonov.

 

 

 

V letu 2011 Golla na trg prinaša obilo novih modelov in atraktivnih designov pri torbah za naše elektronske naprave. Ena izmed bolj prijetnih in uporabnih novosti so torbe in etuiji za prenosne računalnike in DSLR fotoaparate, ki imajo obilico novih predalčkov in mest, kamor lahko sedaj pospravite dodatke za vaš računalnik ali fotoaparat. 
 

 


 

    

 

 

 


Podjetje RT-TRI d.o.o. je pooblaščeni uvoznik in distributer izdelkov blagovne znamke Golla za Slovenijo.