LEATHERMAN - MULTI TOOLS

LEATHERMAN ORODJA - BLAGOVNA ZNAMKA O KATERI NI POTREBNO IZGUBLJATI BESED

 

Od leta 1983 v LEATHERMANU izdelujejo vrhunska ročna orodja za različne namene. Karkoli si zamislite in kakršno koli delo morate opraviti so vam orodja LTG v pomoč. Ko sta Tim Leatherman in njegov partner Steve Berliner izdelala prvo uporabno multi orodje nista niti približno mislila v kakšen svetovno poznani mit se bosta razvila. Popolnoma nova tovarna v Portlandu (Oregon) je plod večletnega dela in razvoja, več kot 400 zaposlenih vsak dan pušča svoje znanje in srce prav v vsakem orodju, ki konča v žepih zadovoljnih uporabnikov po celem svetu.

Leatherman orodja so orodja za preteklost in prihodnost. Nove funkcije na orodjih so izumi za sedanjost in prihodnost.

LEATHERMAN orodje je enostavno izdelek, ki ga morate imeti. Dvoma v uporabnost, vzdržljivost, praktičnost, uporabnost in kvaliteto pa ni.

 

Tim Leatherman je človek z osnovno idejo o izdelku, ki je preplavil svet. Rojen v Oregonu in zaljubljen v svojo državo in okolje je dobil idejo o uporabnem kompaktnem orodju, ko je potoval po Evropi 1975 in se je preveč ukvarjal z okvarami avtomobila. Več let je izpopolnjeval prvi primerek in ga predstavil pod imenom PST (Pocket Survival tool) leta 1983. Danes Tim Leatherman pravi: "Moje ime je na vsakem orodju".

  

 

Vrsta modelov za različne potrebe in namene.

LTG orodja so namenjena različnim uporabnikom od občasnih do profesionalnih, ki izdelke uporabljajo vsak dan. Proizvodi so razdeljeni na:

MULTI TOOLS - VEČNAMENSKA ORODJA

  • HEAVY DUTY
  • FULL SIZE
  • POCKET SIZE
  • KEY CHAIN
  • PINK PROGRAM

KNIFES - NOŽI

  • SERIJA CRATER 

ŽEPNA ORODJA

DODATKI

 

Leta 2012 je bilo za LEATHERMAN prelomno. Združili so se namreč z Nemškim proizvajalcem vrhunskih LED svetilk LED LENSER. Z združenimi močmi bosta blagovni znamki našli nova tržišča in kupce presenetila z inovacijami in popolnoma novimi proizvodi.

 

Privoščite si svoj LEATHERMAN, orodje, ki vas nikoli ne bo pustilo na cedilu.