Silva

 

Švedsko podjetje Silva je vodilni svetovni proizvajalec v izdelavi kompasov. Začetek razvoja sega v daljno leto 1933, ko so izumili prvi kompas napolnjen s tekočino. Sedež podjetja je na severu glavnega mesta Stockholm na Švedskem. Največji izvozni trgi so države Evropske unije in ZDA.


Outdoor in Wellnes sta glavni panogi podjetja Silva. Izdelujejo produkte kot so kompasi, pedometri, čelne - naglavne svetilke, outdoor oprema, daljnogledi, profesionalna outdoor oprema in oprema za orientacijo.Outdoor divizija podjetja Silva je del finske korporacije Fiskars Corporation. Podjetje ima svoja predstavništva v več kot 100 različnih državah po celem svetu.


Fiskars Corporation je bil ustanovljen leta 1649 in je eno najstarejših podjetij na svetu. Njihove delnice kotirajo na borzi v Helsinkih. Blagovna znamka Silva je del Outdoor Recreation divizije, v kateri je tudi Gerber Legendary Blades - priznani ameriški izdelovalec orodja, kamp ter outdoor opreme.

Več o izdelkih Silva si lahko preberete s klikom na povezavo.


Podjetje RT-TRI je pooblaščeni uvoznik in distributer za izdelke blagovne znamke Silva.  


Kako na enostaven način skrbeti za dobro psihično in fizično pripravljenost si preberite v članku Pedometer: 10.000 korakov za zdravo in zabavno življenje.

 

Povezave