Valenta

 

 

Zakaj ne bi svojemu mobilnemu telefonu privoščili najboljše?

Torbice Valenta, narejene iz kvalitetnega usnja, so pravi modni dodatek.

 


Valenta je v zadnjem letu, z izjemnim izborom najrazličnejših modelov torbic za shranjevanje vseh vrst mobilnih telefonov ter s svojo edinstvenostjo, kvaliteto in designom, postala mednarodno uspešna blagovna znamka. S svojimi torbicami so v svet mobilne telefonije vnesli poživitev, dovršene oblike in modno podobo. Zelo kakovostne torbice ponujajo brezskrbno nošenje vašega mobilnega telefona kamorkoli se odpravite.

 

Vsak njihov izdelek je ročno izdelan, saj je po njihovem mnenju le tako mogoče zagotoviti popolnost izdelka, ki zagotavlja najboljšo zaščito za vaš mobilni telefon. Uporaba usnja vrhunske kakovsti, pa zagotavlja dolgotrajno zadovoljstvo vseh uporabnikov.


Izbirate lahko med različnimi trendovskimi modeli, ki se ujamajo z vašim osebnim slogom.
Valenta ponuja torbice za shranjevanje vseh modelov mobilnih telefonov, svojo kakovost pa jamčijo z 2-letno garancijo.
 

 

Model Pocket white

 

Valenta misli na oba spola, tako na moške, kot tudi na ženske, obstajajo namreč osnovne oblike v temenjših barvah za moške, in tiste bolj nežnih barv za ženske. Prav vse torbice Valenta odlikuje cenovna dostopnjost, kar vam omogoča, da model svoje torbice zamenjate in ga lažje prilagodite svoji novi obleki ali rezličnim priložnostim.

 

Tudi letošnjo kolekcijo odlikujejo modne barvne kombinacije in izjemen design. S svojo idejno zasnovo pa je slednja tudi popolno nadaljevanje vseh prejšnjh kolekcij blagovne znamke Valenta.

 

Model Elena

 

Novo kolekcijo usnjenih torbic si lahko ogledate v naši spletni trgovini ali na spletni strani  www.valenta.eu, kjer lahko preverite tudi, kateri model torbice Valanta ustreza vašemu mobilnemu telefonu.

 

Izdelke blagovne znamke Valenta pa lahko kupite v trgovini E. Leclerc, Mobitel, Simobil, Tuš Mobil, Tele-Mobiltel in drugih.