CYBER CLEAN

Čistilna in dezinfekcijska zmes za čiščenje rež, vdolbin in težko dostopnih mest s funkcijo dezinfekcije in eliminiranja bakterij in mikrobov.

ALI VESTE DA SE NA TIPKOVNICI RAČUNALNIKA, NA TELEFONU, NA DALJINSKEM UPRAVLJALNIKU ALI NA REŽAH ZA DOTOK ZRAKA V AVTU NAHAJA VEČ NEVARNIH BAKTERIJ IN MIKROBOV KOT NA STRANIŠČNI ŠKOLJKI V JAVNIH WC-jih?


Bakterije in mikrobi so v današnjem okolju prisotni bolj kot kdajkoli prej. So vzrok za nastanek in širjenje mnogih nalezljivih bolezni. Še posebej kritična so delovna mesta, kjer več ljudi uporablja isti telefon, računalnik, isti avto ipd.
Okužimo se večinoma v okolju kjer tega ne pričakujemo. Na stvareh okoli nas je polno mikrobov in bakterij. Očistimo svoje okolje s CYBER CLEANOM.

 

CYBER CLEAN JE 99,999% uspešen in uniči praktično vse bakterije in mikrobe. Prodaja se uspešno, če se uporabo demonstrira. V naši ponudbo smo upoštevali točno to, zato vam ob odločitvi za prodajo CyberCleana podarjamo 50% izdelkov dodatno popolnoma brezplačno, za namen lastne uporabe, promo darila kupcem in prijateljem ter za testiranje v trgovini.


IDEJA: TESTIRAJTE GA PREDEN KUPEC VTIPKA PIN v POS SISTEM in razložite delovanje. Še dvomite da ga boste prodali? PREPRIČAJTE SE NA WWW.CYBERCLEAN.SI

 

CYBER CLEAN JE TRENUTNO NA VOLJO V TREH IZVEDENKAH:

  • RUMENI – ZA DOM IN PISARNO H&O
  • MODRI – ZA AVTO CAR
  • ORANŽNI – ZA ČIŠČENJE IN DEZINFEKCIJO NOTRANJOSTI ČEVLJEV SHOES

 

Investicija v prodajo je majhna, dobite veliko. Odločite se za prodajo in navdušeni boste!


Paket CYBER CLEAN START
  • 8x CYBER CLEAN H&O SKODELICA + 4 GRATIS
  • 8x CYBER CLEAN CAR SKODELICA + 4 GRATIS
  • 8x CYBER CLEAN SHOES SKODELICA + 4 GRATIS

 

 

Paket po MPC:297,30 € 
(Akcija) NC za paket:130,00 € 
PROFIT:117,75 €*AKCIJSKA CENA NE VSEBUJE DDV