Univerzalni polnilnik Digicharger Vario

 

Le kdo še nima doma vsaj kakšnega digitalnega fotoaparata, kamere, MP3 predvajalnika, GSM telefona, dlančnika ali GPS naprave? Prav gotovo se boste strinjali, da je največja težava vseh teh naprav v tem, da porabijo razmeroma veliko energije v kratkem času. Vsakokratni nakup novih baterij lahko za nas predstavlja velik finančni strošek, zato se dostikrat odločimo za nakup akumulatorskih baterij, ki jih lahko po izpraznitvi večkrat napolnimo. Vendar pa različne naprave zahtevajo različne tipe akumulatorjev in posledično različne vrste polnilnikov.Novost na tržišču je univerzalni polnilnik ANSMANN Digicharger VARIO, ki je namenjen polnjenju različnih tipov in oblik akumulatorjev. Napolnimo lahko večino LiION in LiPoly akumulatorjev, kot tudi po dve NiCD ali NiMH polnilni bateriji velikosti AA in AAA. Tako lahko napolnimo akumulatorje za večino naprav, ki jih uporabljamo: fotoaparate, kamere, MP3 predvajalnike, GSM telefone, igrače in babyphone, ure ipd.


ANSMANN Digicharger VARIO odlikuje zelo enostavna namestitev akumulatorja, saj ne potrebujemo dodatnih adapter plošč. Polnilnik ima 2 nastavljiva kontakta, ki jih s pripomočkom namestimo na kontakte vložene baterije. Vse ostalo opravi mikroprocesorsko nadzorovana elektronika. Za polnjenje cilindrični celic AA in AAA ima polnilnik že ležišča.ANSMANN Digicharger VARIO je zelo priročen za uporabo tako doma kot na potovanjih in počitnicah. Z njim vaše naprave nikoli in nikjer ne bodo ostale brez energije.


Set vsebuje polnilnik, napajalnik (100-240V AC), 12V DC napajalnik in pripomoček za lažjo postavitev priključnih igel. Izdelek ima 3 letno garancijo.