Spork - sijajna ideja

 

Sijajno idejo prepoznamo takoj - je preprosta, razumljiva in nas povsem prevzame.


Spork (po slovensko bi lahko rekli tudi žvilica) je genialni izdelek, ki je nastal v oblikovalskih rokah priznanega skandinavskega oblikovalca Joachima Nordwalla. Kombinacija noža, žlice in vilice, ki prinese del divjine v civilizacijo in del civilizacije v divjino.

 


Pikniki in vrtne zabave bodo s sporksi še bolj zabavne. Vaši gosti bodo navdušeni, vi pa boste imeli manj dela in skrbi s pripravo. Na mizi bo zdaj več prostora, saj boste namesto treh potrebovali le eno vrsto jedilnega pribora. Manj dela bo tudi s pospravljanjem, saj jih lahko operete v pomivalnem stroju.


Narejeni so iz trpežnega PC materiala, ki je odporen na vročino in je zdravju popolnoma neškodljiv. S sporksi lahko brez skrbi premešate vrelo juho ali vroč čaj. Tako so primerni tudi za vsakdanja kuhinjska opravila. Pomembno je tudi to, da z njihovo uporabo ne poškodujemo s teflonom prevlečene posode.

 

Nad sporksi so navdušeni predvsem otroci. Žive barve in zanimiva oblika takoj pritegnejo njihovo pozornost. Morda bo zdaj lažje in predvsem bolj zabavno pogoltniti žlico grenkega sirupa ali pojesti košček brstičnega ohrovta.


Spork je idealen pripomoček za izlete in potovanja. Je majhen in brez težav najde primerno mesto v vsakem nahrbtniku ali potovalni torbi. Lahko ga spravimo v žep, ga vzamemo na vlak ali avtobus in odnesemo na izlet v hribe.

 


Veseli jih bodo tudi svetovni popotniki - "backpackerji", ki si na svojih potepanjih ne morejo vselej privoščiti večerje v dragih restavracijah. Rezanje sadja in zelenjave, mazanje kruha, kuhanje juhe ali čaja je z uporabo sporksa enostavno in predvsem bolj zabavno.


Na voljo so v 23. različnih barvah in treh velikostih. Bolj zahtevni si lahko izberejo tudi model narejen iz titana, ki je izjemno lahka in čvrsta kovina. Za v službo ali ob tabornem ognju, edina omejitev ostaja zgolj vaša domišljija.

 


Švedsko podjetje Light My Fire je svetovno poznano po svojih izvirnih pripomočkih za aktivno preživljanje prostega časa. Zanimivi so tako za prebivalce urbanih naselij, kot za avanturiste, ki uživajo v objemu neokrnjene narave. Od prižiganja ognja do uživanja hrane - izdelki Light My Fire so osvojili srca ljudi po vsem svetu, predvsem ljubiteljev piknik zabav in borcev za preživetje v divjini.

Light My Fire    Light My Fire MealKit

 

Povezave: