S koraki do atraktivnih nagrad Silva

Sodelujte v nagradnem izzivu z 10.000 koraki dnevno do Gorskega wellnessa

 

 

Podjetje RT-TRI d.o.o. ponuja sodelovanje v nagradnem izzivu vsem kupcem števca korakov Silva ex3 connect.

 


Z nakupom števca korakov Silva Ex3 Connect se lahko udeležite nagradnega izziva 10.000 korakov dnevno, s tem krepite svoje zdravje in si prislužite nagrado.

 

 
 

Za udeležence nagradnega izziva ponujamo števec korakov Silva Ex3 connect po posebni promocijski ceni 40,00 EUR (poštnina vključena). Števec korakov lahko naročite tudi v spletni trgovini RT-TRI.

 

O nagradnem izzivu

 

Organizator

 

Nagradnega izziva je podjetje RT-TRI, Borovec 31, 1236 Trzin.

 

Namen nagradnega izziva


Namen nagradnega izziva je promocija števca korakov Silva. Z nakupom števca korakov Silva po promocijski ceni, namesto 55,00 EUR, plačate zanj 40,00 EUR (poštnina vključena), se udeležite atraktivnega izziva in se pridružite svetovni mreži uporabnikov števcev korakov Silva, z njimi tekmujete, se primerjate in družite.

 

Trajanje nagradnega izziva


Nagradni izziv bo potekal od 1. julija, do vključno 8. oktobra 2009. Podelitev prvih treh nagrad se bo izvršila na Rogli meseca oktobra 2009. Vsi nagrajenci bodo objavljeni na spletnem mestu http://www.rt-tri.si/ in v prilogi Dnevnika Nika.

 

Sodelovanje


V nagradnem izzivu sodelujete vsi, ki kupite števec korakov Silva, izpolnite nagradni kupon in ga pošljete po pošti na naslov organizatorja ali se prijavite preko e-pošte nagradna.igra@rt-tri.si.

Prosimo vas, da nam na spletni naslov nagradna.igra@rt-tri.si pošljete sporočilo z naslovom "Prijava na spletni izziv: s koraki do atraktivnih nagrad" in naslednjimi podatki:

  • priimek in ime
  • poštni naslov
  • e-pošta
  • telefonska številka
  • + davčna številka

Po prejemu števca korakov se obvezno prijavite na spletnem mestu http://www.silva.se/en/SilvaConnect/Start-page/. Za pomoč pri prijavi na spletno mesto se obrnite na telefonsko številko 01 530 40 00 ali pišite na e-pošto mailto:prodaja@rt-tri.si.

 

Za uspešen začetek sodelovanja v nagradnem izzivu "S koraki do atraktivnih nagrad", nas morate na nagradna.igra@rt-tri.si obvestiti o vaši uspešni registraciji na spletni portal http://www.silva.se/en/SilvaConnect/Start-page/ in nam tudi posredovati vaše podatke s katerimi ste se prijavili.

 

V primeru kakršnihkoli težav nas prosim pokličite na 01 530 40 00 ali nam pišite na nagradna.igra@rt-tri.si.  


Podrobnejša navodila za sodelovanje v nagradnem izzivu si lahko preberete s klikom na povezavo.

 

Nagrade:

 

  1. nagrada: petdnevni Gorski wellness na Rogli za dve osebi
  2. nagrada: tridnevni Gorski wellness na Rogli za dve osebi
  3. nagrada: tridnevni Gorski wellness na Rogli za dve osebi

 

Prve tri nagrade prejmejo izzivalci, ki v 100 dneh naredijo največ korakov. Ob koncu tekmovanja vsi izzivalci, ki v 30 dneh naredijo v povprečju več kot 10.000 korakov dnevno prejmejo majico.

Zaključeni dogodek in podelitev nagrad bo potekalo na Rogli.


Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po pošti na poštni in e-naslov, navedena na kuponu ter na spletni strani www.rt-tri.si. Nagrado lahko prejme le oseba, ki v skladu z določbami z ustreznim dokumentom izkaže za upravičeno do nagrade. Nagrajeni izzivalci bodo morali za prevzem nagrade posredovati davčno številko, EMŠO, telefon in naslov stalnega prebivališča.

 

Povezave