Spomladanski kolesarski izlet z Juretom Robičem

Spomladanski kolesarski izlet z Juretom Robičem
 

 

 

Sodelujte v nagradni igri in se odpeljite na spomladanski kolesarski izlet z zmagovalcem kolesarske preizkušnje RAAM 2008. Za sodelovanje odgovorite na nagradna vprašanja in jih do 1.4.2009 pošljite na email naslov: nagradna.igra@rt-tri.si.

V naslov maila vpišite: Nagradna igra - kolesarski izlet z Juretom Robičem, v vsebino pa poleg pravilnih odgovorov napišite še vaše podatke: ime, priimek in naslov ter pošljite na nagradna.igra@rt-tri.si.

 

 

NAGRADNA VPRAŠANJA

  1. Kolikokrat je Jure Robič zmagal na dirki RAAM?
  2. Katere polnilne baterije Ansmann imajo zelo majhno stopnjo samopraznjenja in so tudi leto dni po zadnjem polnjenju pripravljene za uporabo?

    Odgovor boste našli na povezavi MaxE - revolucija v razvoju baterij.
  3. S katerim polnilnikom Ansmann lahko napolnimo skoraj vsako polnilno baterijo ter hkrati izmerimo njeno kapaciteto in napetost?

    Odgovor boste našli na povezavi Univerzalni polnilniki za polnjenje baterij vseh vrst in velikosti.
     

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Kako, kje in kdaj poteka nagradna igra?

Nagradna igra poteka na spletni strani www.rt-tri.si. Obrazec za sodelovanje bo na spletni strani odprt od 1.12.2008 do 1.4.2009. Nagrajencev bo 10.


Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki preko spleta pravilno odgovori na zastavljena vprašanja in vpiše svoje podatke. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju RT-TRI d.o.o. in njihovi družinski člani.


Potek žrebanja

Žreb se opravi dne 6.4.2009 ob 14:00 v prostorih podjetja RT-TRI, d.o.o., Borovec 31, 1236 Trzin s pomočjo Random funkcije v programu Excel. V času trajanja nagradne igre se avtomatsko preveri vse vpise in odstrani večkratne vpise sodelujočih.


Kdo prireja nagradno igro in podeljuje nagrade?

Organizator nagradne igre je podjetje RT-TRI d.o.o., Borovec 31, 1236 Trzin.


Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.rt-tri.si dne 7.4.2009 in obveščeni preko e-maila ter navadne pošte. Nagrajenci bodo objavljeni z imenom, priimkom in naslovom.


Organizacija kolesarjenja za nagrajence

Nagradno kolesarjenje bo potekalo na določen termin in na lokaciji, ki bo določena istočasno z obvestilom o žrebu. Trasa bo prilagojena dobremu rekreativnemu kolesarju in dolga približno 30 km. Predvidoma vzpon na Krim. Vsi nagrajenci bodo na kolesarjenju dobili tudi hrano, pijačo ter darilo.