Oglaševanje

Revije

Neprestano smo prisotni v specializiranih revijah s področja digitalne fotografije, računalništva, gasilstva, vzdrževanja, lovstva, ribolova ipd. Oglasi so vedno povezani z objavljenimi temami v revijah in tako aktualni v očeh bralcev, ki so naša ciljna skupina. Poleg tega objavljamo tudi strokovne članke in novosti na tehnološkem področju, saj verjamemo, da je to odličen način za promocijo naših izdelkov.

 

Revije v katerih RT-TRI stalno oglašuje:Katalogi v katerih RT-TRI stalno oglašuje
• e-Fotografija • Katalog Pikapoka
Digitalna Kamera • Katalog Pošte Slovenije
L&Z• Katalog Elektronabava
Polet• Katalog Merkur
Slovenske novice• Katalog Big Bang
Avto focus• Katalog Office 1 Superstore
112 
Bravo 
Sokol revija 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Promocije

Na predstavitvah, predvsem v tehničnih trgovinah, lahko z osebnim pristopom zelo podrobno predstavimo naše izdelke in prikažemo njihovo delovanje. Na takšen način lahko vzpostavimo neposredno komunikacijo s kupci in z našim tehničnim znanjem odgovorimo na vprašanja mimoidočih.

 

Katalogi

Redno se pojavljamo v prodajnih katalogih naših kupcev. Skupaj s trgovci izberemo primerne izdelke za akcije in promocije, kateri so v tistem obdobju zanimivi za prodajo. V katalogih predstavljeni izdelki so povečini cenovno zelo ugodni. V letu 2010 so bili naši izdelki prisotni v akcijskih katalogih podjetij MerkurBig Bang, Pošte Slovenije, Pikapoke, Office 1 Superstora, Elektronabave in drugih.

 

Internet

Svetovni splet postaja vse pomembnejši medij oglaševanja. V podjetju RT-TRI smo pred kratkim prenovili naše spletno mesto, prav tako želimo s pomočjo oglasnih pasic oz. "bannerjev" in povezav oz. "linkov" povečati našo pojavljanje in prepoznavnost. Hkrati se tudi zavedamo, da bo potrebno vložiti še veliko truda, da bomo uspešno lovili korak s časom pri razvoju tega danes prevladujočega medija.