Sponzorstva

V podjetju RT-TRI, d.o.o. si prizadevamo s sponzorskimi sredstvi podpirati perspektivne posameznike in kolektive v našem lokalnem okolju. S tem želimo pospeševati športne dejavnosti in olajšati delo športnim klubom, ki delujejo večinoma na prostovoljnem oziroma neprofesionalnem nivoju. Naša pomoč je namenjena predvsem mladim in obetavnim športnikom.


 

 

Spremljati odlične rezultate športnikov, ergonomija oblačil in sožitje s kožo športnikov, ter zadovoljni nasmehi po končanih tekmah in prireditvah so za nas motivacija, da odlično Švedsko znamko funkcionalnih oblačil širimo med perspektivnimi in predanimi ljudmi, ki za svoje aktivnosti prisegajo na najboljše.

 

Poglejte si kdo vse nosi oblačila CRAFT!

 


 

V podjetju sponzorska sredstva za namen športa namenjamo naslednjim klubom:

 


 
Rokometni klub
Kranj

 
Rokometni klub
Mokerc Ig

 
Nogometni klub
Kranj - Zarica

 
Odbojkarski klub
Triglav Kranj

 


-Prav tako nam je v ponos, da smo lahko sodelovali z našim ekstremnim športnikom in večkratnim zmagovalcem najtežje kolesarske preizkušnje na svetu RAAM - Juretom Robičem.

 

 

-Ko je mesto Ljubljana letos postala nosilka Unescovega naslova svetovna prestolnica knjige, smo se z veseljem odzvali povabilu Mestne knjižnice Ljubljana, ki je želela opozoriti na prisotnost in pomembnost knjige v življenju posameznika, družbe in mesta in je v ta namen priredila fotografski natečaj Mesto-knjiga-ljudje. Več o poteku natečaja si lahko preberete tukaj, za pokušino pa prilagamo le nekaj fotografij iz odprtja razstave najboljših fotografij, nagrade za katere je prispevalo podjetje RT-TRI, d.o.o.

 

 

Donatorstvo

Z donacijami želimo v podjetju RT-TRI pomagati tistim, ki so naše pomoči potrebni in jim omogočiti čim bolj prijetno bivanje. V partnerstvu z Merkurjem smo pripravili akcijo, v kateri del sredstev od prodaje baterij za slušne naprave namenimo Zvezi društev gluhih in naglušnih Slovenije, za pomoč članom pri nakupu slušnih aparatov. Prvi ček v vrednosti 1000€ smo jim podarili dne 29.11.2007 na tiskovni konferenci v Ljubljani. 

Slike iz tiskovne konference in predaje donacije si lahko ogledate v fotogaleriji.

Video donacije prenosnega računalnika naglušni študentki Sabini Vene iz Bučke.

 

Vsako leto se na nas obrnejo različna društva in klubi, ki jim vedno pomagamo po svojih najboljših močeh. Letos smo s solarnim polnilnikom Ansmann razveselilil tabornike Čete Pogumno srce, steg Komenda 1. letošnjem taboru, ki so 10 nepozabnih dni preživeli na taboru v Kredu pri Kobaridu, ki je obdan z reko Nadižo, okoliškimi gorami in prekrasno naravo. Za  lažje komuniciranje s starši otrok in drugimi, smo jim podarili solarni polnilnik Ansmann, tako da so bile baterije njihovih mobilnih telefonov vedno polne.

Še nekaj utrinkov..

 

Solarni polnilnik Ansmann  smo podarili tudi Coni Fužine - Centru otrok, najstnikov in aktivistov, ki ga bodo uporabljali na večdnevnih izletih, ekskurzijah in taborih v naravi. Poglejte si njihovo spletno stran .

 

 

 

 

Povezave