Rekli so o CRAFT oblačilih

 

Oblačila CRAFT so sinonim za prvo izbiro vrhunskih športnikov in vseh, ki se redno ali občasno ukvarjajo z rekreacijo.

Z oblačili Craft postanejo vadbe bolj sproščene, prav tako pa se naše telo na aktivna oblačila odziva pozitivno, kar se odraža z večjimi performancami. Simbioza med delovanjem kože in delovanjem aktivnih materialov, ki so uporabljeni v oblačilih Craft, je dokazana in potrjena s strani mnogih svetovnih vrhunskih športnikov, ki že deseteltja prisegajo na Craft kot na 1. izbiro.

 

Kaj so znani Slovenci rekli o Craftu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLEMEN UDOVIČ

Že kar nekaj let se ukvarjam z adventure racingom, kjer tekme trajajo od 10 ur, pa vse tja do 3-4 dni neprekinjeno. Na adventure race tekmah so ekipe sestavljene različno: od dvojic pa do 4 članskih mešanih ekip, z obvezno udeležbo vsaj ene ženske članice. Bistveno pri tako dolgih tekmah je, da je napredovanje celotne ekipe po progi konstantno hitro, brez predolgih vmesnih postankov in večkratno zamudno preoblačenje, nikakor ne pride v poštev. Tudi kakšnih problemov z odrgnjeno in pekočo kožo na občutljivih mestih telesa, si ekipa ne želi niti najmanj, kajti težave samo enega člana, lahko pomenijo odstop celotne ekipe.  

Tako je izbira kvalitetnega prvega sloja oblačil, v kombinaciji s kremami proti odrgninam, za udobje in hitro napredovanje, na dolgih tekmah bistvenega pomena. Oblačila Craft, layer 1, so lahka, zelo zračna, se telesu odlično oprijemajo in ne povzročajo neprijetnega drgnjenja na občutljivih mestih. Izredno hitro se, neposredno na telesu, tudi sušijo, kar je za dolgoročno zdravje športnika bistvenega pomena. Na adventure tekmi se discipline kot so tek, plavanje, kolesarjenje, plezanje, veslanje menjajo zelo hitro in ni časa za preoblačenje, tako da je res super, ko se po preplavanju nekega zaliva, oblačilo na tebi posuši že med prvimi kilometri teka ali kolesarjenja, ki plavanju recimo sledi.  

Pustolovski pozdrav!

Klemen Udovič

 

"V VELENJU 2013 JE KLEMEN NASTOPIL Z NAJNOVEJŠO LED LENSER SVETILKO SEO 7R, KI SE JE OBNESLA IZVRSTNO!"

 

 

 

 

 

 

 

 

TOMAŽ KOVAČ

Sem amaterski tekmovalec v Ironman triatlonu. Zadnjih pet let sem se kvalificiral na Svetovno prvenstvo v Ironmanu na Havaje, kjer poteka najprestižnejša tekma leta v svetu triatlonu. Ob prenatrpanem službenem urniku je sodelovati v tem športu za vsakega amaterja velik dosežek, če se uvrstiš na Havaje pa toliko bolj. 

Več o mojih rezultatih si lahko preberete na: www.tomazkovac.com

Craft oblačila sem začel uporabljati lansko sezono in nimam pripomb.

Predvsem sem zadovoljen z trislojnim konceptom, ki ga s pridom uporabljam v zimskih mesecih. Material je izvrsten, notranji sloj odvaja vlago, posebej me je presenetil  sloj, ki je lahko tudi windproof..

Dodana vrednost Craft oblačil je tudi stilsko izjemni skandinavski design, ki presega merila marsikaterih konkurenčnih proizvajalcev..

 

"TUDI V 2013 NE ODNEHA - 7.7. GA ČAKAJO KVALIFIKACIJE IRONMAN V FRANKFURTU - POTEM PA NA HAVAJE!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARJAN ZUPANČIČ

Aktualni državni prvak v gorskem maratonu, 7 kratni zmagovalec in rekorder (2h 20min) Triatlona Jeklenih v Bohinju, 1. zmagovalec gorskega teka na Grintovec, lastnik rekordnega časa Tržiške planinske poti - T24 (13h 42 min) ..........

Z oblači CRAFT sem izredno zadovoljen. Uporabljam jih tako na treningih kot na tekmovanjih. Najbolj so mi všeč Craft majice katere izredno dobro odvajajo pot tako, da spodaj ostane koža suha. Odlične so tudi tekaške nogavice v katerih še nisem dobil nobenega žulja, v teh nogavicah bom Avgusta poskušal izboljšati čas na SLOVENSKI  PLANINSKI POTI  od Maribora do Ankarana . Uporabljam tudi druge Craftove proizvode s katerimi sem zelo zadovoljen in jih priporočam vsem, ki aktivno preživljajo prosti čas.

lp Marjan

prilagam nekaj povezav :

http://www.sport-tv.si/d153365/Drugo/Ostalo/Reportaza_Triatlona_jeklenih_v_Timeoutu.html

http://www.tekac.si/novice/7336/zupancicu_naslov_drzavnega_prvaka_v_gorskem_maratonu.html

http://www.sport-tv.si/d103620/Sport_TV/VIDEO_Triatlon_jeklenih.html

http://www.tekac.si/novice/7904/uspesna_prva_izvedba_teka_na_vogel_.html?id=7%3Furl%3Fref?ref=content

http://www.turni.si/?p=1136

 

"Marjan JE V 2013 POLEG DRUGIH ZMAG DOSEGEL ZMAGO NA 12. gorskem maratonu štirih občin - Tolmina, Železnikov, Bohinja in Cerkna, ki je tokrat prvič potekal na pravi maratonski razdalji, 42.195 metrov, štel pa je tudi za državno prvenstvo v tej različici teka. Da gre za ekstremno preizkušnjo, priča dejstvo, da je treba razdalji dodati še 5600 višinskih metrov, ki jih morajo nastopajoči premagati (2800 m vzponov in prav toliko spustov). Marjan je zmagal s časom 4:17:25. Sedaj pa na transferzalo!"

 

 

 

NINA PUŠLAR

S Craftom sem se "spoznala" povsem naključno in glede na to, da sta šport in gibanje v mojem vsakdanu zelo pomembna, je dobra oprema tudi odlicen športni motivator zame. S Craftom uživam v treningih, ker je izdelan iz materialov, ki se odično prilegajo telesu, poleg tega pa mi je tudi všeč design. Zenske na to veliko damo... :)
Nina

 

"Nina je odlično odtekla tek trojk v Ljubljani. Mrzlo vreme je ni motilo, saj je bila oblečena v CRAFT oblačila "

 

 

 

 

 

ŽANA JEREB

»Oblačila CRAFT so preprosto enkratna. V njih se počutim odlično in veliko pripomorejo k temu, da treninge kvalitetno opravim v vseh vremenskih razmerah. Najbolj me navdušuje material, ki je lahek in tanek, hkrati pa odlično zadržuje toploto. To mi omogoča, da me tudi v najbolj mrzlih dneh med dolgimi teki nikoli ne zebe. S športnimi oblačili CRAFT tako še z večjimi užitki delam tisto, kar me najbolj veseli – tečem.«

Še enkrat hvala CRAFT-u za vso podporo

Žana

 

"Žana je 2013 začela z zmago v Italiji na 21km absolutno. Brazilija je verjetno že v planu ???"

 

 

 

 

 

 

 

DAVID PAGON

Šport je moj način življenja, saj se ukvarjam s kondicijskim treniranjem ter rekreativno z dolgim triatlonom. Poleti 2012 sem se udeležil triatlona na razdalji IRONMAN (3,8km – 180km – 42,2km) v Podersdorfu, kjer sem se s časom 9h in 34 min, med 260 nastopajočimi, uvrstil na 18. mesto (4. mesto v kategoriji). Pri kondicijskem treniranju je poleg funkcionalnosti oblačil pomembno tudi udobje in modni izgled, kar mi zagotavljajo CRAFT oblačila. Craftov troslojni princip oblačenja mi je olajšal izbiro oblačil glede na vremenske razmere, saj sem aktiven čez celo leto. CRAFT je upravičil svoj sloves tehnološko dovršenih športnih oblačil predvsem v pripravljalnem obdobju na IRONMAN, ki se začne že pozimi (tek, tek na smučeh, turna smuka,...), ko potekajo treningi v vseh vremenskih razmerah (sneg, veter, dež, mraz,…). Kljub temu da treningi v nekaterih primerih trajajo tudi 6ur in več, se CRAFT oblačila ves čas prilegajo telesu in ohranjajo svojo optimalno zmogljivost. Udobno, prijetno in modno pa se v CRAFT oblačilih počutim tudi v svojem prostem času.

David

 

"David, konec leta 2012 si dosegel odličen rezultat v triatlonu in si si postavil lestvico še višje! Držimo pesti!"

 


IZTOK ČOP

Sam uporabljam športna oblačila Craft poleti pri veslanju, ter pozimi za tek na smučeh.

Odlično se obnesejo praktično v vseh vremenskih pogojih, tako pri visokih, kot zelo nizkih temperaturah. Ob pravilni izbiri  je fizična aktivnost v oblačilih Craft udobnejša, učinkovitejša, predvsem pa bolj zdrava. Toplo priporočam vsem aktivnim ljudem.

  

LP,

Iztok Čop


"Hvala Iztok za vse kar si dosegel zase in tudi za vse nas - veliko osebnih uspehov v prihodnosti! "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
DRAGO KROFL

Ponovno se vam najlepše zahvaljujem za sponzorska športna oblačila Craft, ki sem jih prejel od vas jeseni 2012, po vrnitvi s Hawajev. Moram odkrito priznati, da šele sedaj po petih mesecih vsakodnevne uporabe oblačil Craft, dodobra vem, kaj pomenijo  kvalitetna oblačila pri vsako dnevnih dolgotrajnih treningih. Uporabljam jih dobesedno vsak dan, tako za tek, smučarski tek, hitro hojo v hrib in na kolesu.

Vsako jutro imam kar majhen ritual, ko pričnem oblačiti vašo spodnjo majico, ki se tako krasno oprime telesa kot bi bila to moja druga koža. Res je lep ta občutek, ki kar traja in traja, vse do konca dnevnega treninga. Preko spodnje majice oblečem še majico L1 VENTILATION in majico L2 INSULATIO, oblečem še hlače L3 PROTECTION in  občutek je popoln , saj so oblačila res kvalitetna  in lepa, kar se kaže tudi navzven, saj je res lepo videti športnika v lepem dresu.

Skočim še v športne copate, na glavo kapo, na roke rokavice  pa športno uro in že smo na dnevnem treningu. Že po nekaj minutah je telo lepo ogreto in to toploto v oblačilih vzdržujem do konca treninga. Tu se spomnim včasih na prejšnja leta, ko sem še treniral v bombažnih oblačilih in bil po nekaj kilometrih popolnoma premočen in tako brez volje, da sem komaj čakal, da končam s treningom.Sedaj je seveda to drugače, zahvaljujoč oblačilom Craft. In še nekaj vem zagotovo: od sedaj naprej le v športnih oblačilih Craft.

 

Pa še par besed o meni .

Rojen sem pred 66 leti v Kranju , po poklicu gradbeni inženir, sedaj v pokoju.

S tekom in kasneje triatlonom se ukvarjam 20 let, zadnjih deset let z Ironmanom, končal sem 9 tekem.

Kot zmagovalec Ironman tekme (v svoji starostni skupini) leta 2012 v Celovcu sem se uvrstil na svetovno prvenstvo Ironman, ki je potekalo na Hawajih oktobra 2012, kjer pa sem zasedel 6 mesto med 39 tekmovalci v moji starostni skupini.

Sem redni udeleženec kar nekaj maratonov v Ljubljani, Radencih in Sežani, triatlona jeklenih v Bohinju, kolesarskih maratonov Franja, leta 2011 pa sem opravil tudi z DOS ( kolesarska dirka okoli Slovenije, 1200 km v 58 urah ) in še vrsto drugih športnih prireditev.

Zanimiv je podatek opravljenih treningov v letu 2012 :

- plavanje 115 km

- kolo 6970 km

- tek  1695 km

 

lp

Drago Krofl

 

"Zavidanja vredni rezultati! 9 Ironmanov in za posladek KONA - HAWAII 2012!! Vse čestitke za vztrajnost in rezultate."