Pogoji poslovanja

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine RT-TRI pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletnega mesta izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine. Podjetje RT-TRI d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu RT-TRI kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.

 

Spletna trgovina

S spletno trgovino RT-TRI upravlja podjetje RT-TRI d.o.o.

 

Cene

Vse cene v spletni trgovini RT-TRI so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Naročila

Podatki o oddanem naročilu so shranjeni v sistem za obdelavo naročila RT-TRI. Dosegljivi so v podatkovni bazi podjetja RT-TRI d.o.o (dostop osebno ali po telefonu). Naročilo lahko sklenete po internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

 

Postopek nakupa

 

1. Oddaja naročila:

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo o nakupu po elektronski pošti. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo.

2. Naročilo potrjeno

Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda in preveri dobavljivost naročenih artiklov. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Če blaga ni na zalogi, ponudnik obvesti kupca o predvidenem roku dostave.

3. Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.

 

Dobavni rok

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

 

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 1 ure po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 1 ure mora preklic naročila opraviti preko telefona.

 

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner - Pošta Slovenije. Vsa naročila opravljena do 12h bodo odpremljena še isti ali naslednji dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

 

Garancija

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.


Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

 

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino RT-TRI je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. Podjetje RT-TRI d.o.o. ali njegov upravitelj ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

 

Pravno obvestilo

Spletna trgovina RT-TRI in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

 

Odgovornosti

RT-TRI d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa RT-TRI d.o.o. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih straneh. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).

 

Podatki o upravljalcu

Podatki o upravljavcu se nahajajo na povezavi Osebna izkaznica.