Pravni poduk

Omejitev odgovornosti

Vse informacije na spletnem mestu RT-TRI so informativne narave. Vsi uporabniki uporabljajo spletno mesto na lastno odgovornost. Podjetje RT-TRI d.o.o. ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnem mestu ali za kakršnekoli druge napake, ki bi nastale v zvezi s tem. Podjetje RT-TRI d.o.o. ni odgovorno za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta ali spletne trgovine RT-TRI.


Podjetje RT-TRI d.o.o. se bo trudila za ažurnost, pravilnost in popolnost podatkov na spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih odgovornosti za njihovo ažurnost, pravilnost in popolnost.

 

Omejitev uporabe in dostopa do informacij in gradiv

Dovoljeno je tiskanje in nalaganje vsebin z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje vsebin in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ali razširjanje brez predhodnega pisnega dovoljenja je strogo prepovedano.

 

Varstvo podatkov

Podjetje RT-TRI d.o.o. zbira podatke o uporabnikih in njihovih naročilih. Ti podatki so anonimni. Podjetje RT-TRI d.o.o. bo podatke uporabilo za lastno poslovanje.


Z uporabo strani ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji uporabe in da se z njimi strinjate.