Seznam obvestil

17. maj, 2017
pixel
Bogatajevi dnevi zaščite in reševanja
Predstavili se bomo na Bogatajevih dnevih zaščite in reševanja v Murski Soboti, 8.-10.6.2017

 

Na BOGATAJEVIH DNEVIH ZAŠČITE IN REŠEVANJA v MURSKI SOBOTI od 8.-10.6., se bomo predstavili z blagovnimi znamkami LED LENSER, LEATHERMAN in LEADER ki segajo v svetovni vrh po kvaliteti in proizvodih.

Vsi izdelki, ki jih bomo predstavili so primerni za uporabo v najtežjih pogojih, pri opravljanju poklica ali pri hobiju. Svetilke LED LENSER so vodilne po razvoju in patentih, orodja LEATHERMAN pa so poznana po svoji uporabnosti, trdnosti in 25 letni garanciji. LEADER je naslednik blagovne znamke Active Photonic in ima v svojem programu odlične gasilske termokamere, ki so Slovenskim gasilcem že poznane. Na sejmu bomo predstavili novosti in nove modele termokamer, ki so nujno potrebne pri gasilskih intervencijah.

 

Na razstavi bomo predstavili naslednje novitetenovo linijo svetilk LED LENSER imenovano »OUTDOOR«, ki je skupek vrhunske najnovejše tehnologije za čim boljšo uporabnost. Vrhunske lastnosti potrjujejo primat LED LENSERJA na področju svetilk – ročnih in naglavnih. Predstavili bomo tudi posebno reševalno orodje RAPTOR, ki so ga pri Leathermanu razvili posebej za reševanje ponesrečencev. Na področju termokamer bomo predstavili modele LEADER TIC.