Prodaja in distribucija

Eden glavnih izzivov v našem podjetju je zagotoviti primerne izdelke za naše kupce. S primernim oskrbovanjem poskušamo zagotoviti pogoje za njihovo nemoteno delo oziroma prodajo končnim kupcem. Glede na dvojno vlogo našega podjetja na trgu imamo zelo zahtevno nalogo, če hočemo biti pri svojem delu odlični. Po eni strani moramo biti zelo preudarni in pametno spremljati naše trgovske kupce po drugi strani pa s spremljanjem projektov in delovnih procesov zagotavljati pravočasno in korektno oskrbo našim industrijskim partnerjem.


Na obeh področjih moramo biti zelo pazljivi, saj so zahteve obeh trgov popolnoma različne. Naša želja je spoznati in razumeti zahteve vsakega posameznega kupca. Za vsakega skušamo biti zanesljiv in zaupanja vreden partner.


Naša naloga je, da naši komercialisti dnevno na terenu zadovoljujejo potrebe naših kupcev, hkrati pa širijo znanje, ki bo pripomoglo k še boljši prepoznavnosti in prodaji naših izdelkov. V lastnem skladišču vsakodnevno poskrbimo, da so vsa naročila pravočasno in na primeren način poslana našim kupcem.