logo-black

STANLEY

ZGRAJEN ZA ŽIVLJENJE

Blagovna znamka Stanley ima bogato več kot stoletno zgodovino. Izumitelj William Stanley je v 1913 združil vakuumsko izolacijo in moč jekla v eni prenosni steklenici. V preteklem stoletju se je ta vakuumska steklenica razvila iz koncepta v ikono in je postala bistveni del delovnikov, potovanj in avantur na prostem. Blagovna znamka Stanley je del neštetih dogodivščin in še več skupnih spominov. Stanley ponuja rešitev za vsako priložnost. Vse od vakuumskih šalic za kavo, do hladilnih torb in posode za kampiranje. Kljub visoki kvaliteti je zaradi inovativnosti podjetja vsak izdelek z vsakim letom smo še boljši.

Kvaliteta
Vsak, ki je že poskusil izdelke blagovne znamke Stanley ve, da vse kar obljubljajo tudi naredijo. Tudi to, da vaša pijača ostane topla 45 ur in hladna 48 ur v primeru skoraj dvoliterske klasične legendarne Stanley flaše. Izdelki so zgrajeni tako kvalitetno, da so v preteklosti med drugim tudi že zaustavljali metke in tako reševali življenja.

Trajnost
Najbolj trajnostni izdelki so tisti, ki jih nikoli ni treba odvreči ali zamenjati. Zato pri Stanleyju že več kot 100 let gradijo trajne steklenice in druge izdelke za prenašanje hrane in pijače za večkratno uporabo. In izdelujejo jih iz jekla, ki je, če se sprašujete, eden najbolj recikliranih materialov na planetu. To jim omogoča zmanjšanje potreb po izdelkih za enkratno uporabo, kar pomeni - uganili ste - manj smeti na odlagališčih. Vendar ne gre samo za to, kaj pri Stanleyju počnejo, ampak kako to počnejo. V celotni dobavni verigi so osredotočeni na zdravje in varnost okolja,  zavezani so k etični proizvodnji, zmanjšanju korporativnega odtisa in živijo z garancijo, da ob morebitnih težavah zamenjajo en del izdelka namesto celotnega izdelka, kadar je to mogoče. Ja, proizvajajo izdelke, ki trajajo celo življenje.

 

project manager

RT-TRI

V KORAKU S PRIHODNOSTJO

Podjetje je nastalo leta 1997 z osnovno idejo prodaje baterij vseh vrst. Ponosni smo, da smo se danes razvili v podetje, ki na tržišče prek veleprodaje in distribucije prinaša zanimive izdelke za preživljanje prostega časa ter iz segmenta tehnike. Na slogan je "V koraku s prihodnostjo". Zastopamo in predstavljamo le svetovno znane blagovne znamke, ki poleg tega, da ponujajo kvalitetne izdelke, slonijo na tradiciji in so ves čas v trendu.


NAŠE ZNAMKE

NAŠ PONOS